Masterbranders

Over masterbranders

Wie is Masterbranders?
MasterBranders is een start-up uit Amsterdam. Oprichter van MasterBranders is Niels Krommenhoek; jong, sociaal en vol positieve, ondernemende energie. Van jongs af aan heeft Niels de ambitie gehad om te gaan ondernemen en begin 2015 heeft hij deze uitdagende stap genomen.

Niels Krommenhoek MasterBranders

Achtergrond
De achtergrond van Niels ligt in bedrijfscommunicatie, werving en selectie. Verspreid over de hele Randstad, met als uitstapje Nijmegen, heeft hij kennis en ervaring over deze onderwerpen opgedaan. Na te zijn opgegroeid in Alphen aan den Rijn, een stad in het groene hart tussen Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Leiden, heeft Niels de middelbare school gevolgd in Leiden. Vervolgens is Niels verhuisd naar Utrecht om daar de Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen te gaan volgen aan de Universiteit van Utrecht. De Master Bedrijfscommunicatie heeft hij gevolgd in Nijmegen aan de Radboud Universiteit, om direct na de studie 3 jaar te gaan werken voor Frisse Blikken. Hier kwam de communicatie-achtergrond goed van pas binnen geweldige projecten op gebied van werving, selectie, onboarding en employer branding. Deze projecten hadden als doel het verbeteren van zowel het bedrijfs- als het werkgeversimago.

De communicatie-achtergrond en pragmatische insteek van werken helpen dagelijks bij het zo enthousiast mogelijk uitvoeren van de projecten. Geen enkele doelgroep is hetzelfde en binnen de communicatie zijn er ontelbare tools die helpen om deze doelgroepen op de juiste manier te bereiken, te motiveren en te kiezen voor een specifiek product, dienst of organisatie.

Niels staat graag direct in contact met de doelgroep. Daarom blijft voor hem passie, enthousiasme en openheid richting de doelgroep de beste mix om tot het gewenste resultaat te komen.

Contact
Benieuwd naar de projecten van MasterBranders, of behoefte om op inhoud te sparren? Plan een afspraak in voor een kop koffie! Klik hier voor de contactgegevens.